Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Вдвічі зросла популярність онлайн-платежів за газ серед клієнтів «Львівгаз збуту»

У вересні за допомогою онлайн-платежів 27,3 тисячі споживачів газу Львівщини розрахувались за спожите блакитне паливо. А це вдвічі більше, ніж рік тому.

Збільшення використання платіжних інтернет-платформ пов’язано із тим, що споживачі газу Львівщини можуть розраховуватися за спожитий газ без комісій або з мінімальною комісією, а також це економить час, адже клієнтам не треба відвідувати банк. Розмір комісії при проведенні платежу визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ «Львівгаз збут».

«Наша компанія постійно розширює перелік онлайн-сервісів оплати за газ. Цьогоріч для користувачів Особистого кабінету на сайті 104.ua стала доступна можливість оплати за газ через платформу MasterPass, котра стала п‘ятою в списку вже раніше доступних: iPay.ua, Portmone, Приват24 та EasyPay. Можливість здійснити оплату за спожитий газ онлайн дозволяє нашим клієнтам уникнути всіх можливих незручностей, пов'язаних з чергами і витратою часу», - зазначає начальник відділу розрахунків ТОВ «Львівгаз збут» Ольга Чабан.

Основною перевагою онлайн-платежів є можливість розраховуватися без черг і в будь-який зручний час, в незалежності від місця знаходження споживача та наявності рахунку за газ в друкованому вигляді. Все, що потрібно для оплати - доступ до мережі Інтернет.

Нагадуємо, зареєструвати свій «Особистий кабінет» на сайті 104.ua швидко та легко. Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ