Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Великі читання для левів: у Львові відбувся благодійний вечір

У Львові відбувся благодійний вечір у підтримку 215 батальйону львівської 125 бригади територіальної оборони ЗСУ.

Артур Дронь - письменник та військовослужбовець 215 батальйону львівської 125 бригади територіальної оборони ЗСУ. Військовий читав свою книгу віршів ‘’Тут були ми’’, прибуток від продажу якої буде перераховано у благодійний фонд «Голоси дітей».

‘’Ми вирішили провести цей вечір тоді, коли почалися події із проривом кордону на Харківщині, бо сфера відповідальності є і нашою 125 львівською бригадою, зокрема, нашого батальйону, де були наші побратими. Важко було читати новини там, коли ти тут і потрібно було щось з тим робити. В першу чергу допомогти їм, тому ми відкрили цей збір, але це такий період, коли допомоги потребують не тільки військові, а й цивільні’’ - розповів Артур Дронь.

Нагадаємо, що основна мета заходу – збір 400 тисяч гривень для 215 батальйону 125 бригади, який мужньо обороняв Харківщину і потребує допомоги для купівлі нової техніки й ремонту авто.

В кінці заходу виступили музичні номери від колективу театру Лесі, а також організатори вечора провели благодійний аукціон із лотами від військових, видавництва театру, міста Львова та відомих львів’ян. Вдалося зібрати 67 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ