Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Верблюжі перегони і джип-сафарі: чим ще дивує туристів ОАЕ?

Вирушаючи до ОАЕ, ви можете розраховувати на надзвичайно цікаву культурну програму. Це не тільки огляд пам’яток та сучасних шедеврів архітектурно-інженерної думки, пляжний відпочинок та шопінг. Східна країна здатна запропонувати туристам дійсно унікальні та захопливі розваги!

Аби впевнитися в цьому на власному досвіді, варто замовити тур на сайті популярного сервісу онлайн-бронювання турів BRONIX bronix.ua/tours/uae. Для всіх зацікавлених мандрівників ми підготували огляд найкращих варіантів активного відпочинку.

Верблюжі перегони

Ця розвага була внесена в список ЮНЕСКО як важлива нематеріальна культурна спадщина. Видовищні перегони «пустельних кораблів» — популярний вид спорту в цьому регіоні. Змагання проходять із жовтня до квітня, зазвичай рано вранці в п’ятницю та суботу. Аби подивитися на них, вирушайте на спеціальні іподроми на кшталт Al Marmoom Camel Racetrack.

Сафарі на джипах

Досвідчений водій покатає вас по пустелі, закладаючи віртуозні віражі на мальовничих барханах. На верхівці одного з піщаних пагорбів ви зможете подивитися захід сонця, а після цього відправитися до селища бедуїнів. Тут на туристів чекають традиційні частування, чудова шоу-програма та смачна вечеря під зірками.

Полювання на крабів

Крабове полювання — захоплива нічна екскурсія, під час якої можна відчути себе справжнім мисливцем. Досвідчений гід навчить вас правильно шукати та збирати морських мешканців — без улову не залишиться ніхто. Після такої розваги крабів приготують, а всі учасники екскурсії зможуть поласувати ними.

Зіплайн XLine Dubai Marina

Це найбільш довга та швидкісна підвісна траса у світі. Зіплайн прокладений на висоті 170 метрів над Дубаєм. Туристам пропонують проїхати приблизно кілометр на швидкості 80 км на годину. За таких обставин можна відчути себе справжнім суперменом — людину в положенні лежачи підтримує лише кілька ремінців. Залишається тільки героїчно виставити руку вперед та пролетіти над одним із найбільш мальовничих міст світу!

Це далеко не повний список незвичайних атракціонів ОАЕ — ваша відпустка гарантовано буде цікавою!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ