Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Верховна Рада позачергово розгляне посилення покарань за педофілію

Верховна Рада на позачерговому засіданні 11 липня розгляне законопроекти про посилення відповідальності за сексуальні злочини щодо дітей

Про це повідомило видання Еспресо.

Відповідне розпорядження підписав голова Верховної Ради Андрій Парубій. Позачергове пленарне засідання парламенту розпочнеться о 14:15.

Вимогу підписали 158 народних депутатів.

На цьому засіданні буде розглянуто такі питання: проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за злочини, вчинені щодо малолітньої (малолітнього), неповнолітньої (неповнолітнього) та особи, яка не досягла статевої зрілості (№6449 від 16.05.2017); проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо впровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього, та посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої або малолітнього (№6607 від 21.06.2017).

8 липня о 14:00 Парубій разом із народними депутатами Леонідом Ємцем та Олександром Черненком презентують проект Виборчого кодексу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ