Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Верховній Раді "відхрестились" від депутатів з ОПЗЖ

Прес-служба Апарату Верховної Ради України надала інформацію стосовно поїздки народних депутатів України від фракції «Опозиційна платформа — За життя» на Росію.
Члени ОПЗЖ відвідали Держдуму РФ

У зв'язку з численними зверненнями представників засобів масової інформації щодо зустрічей народних депутатів України від фракції «Опозиційна платформа — За життя» із представниками Державної Думи та Президентом Російської Федерації 10 березня 2020 року, в апараті ВРУ повідомили, що ці зустрічі відбулися за ініціативи політичної партії «Опозиційна платформа — За життя».

Керівництво та представники вказаної фракції не були уповноважені вести перемовини від імені Верховної Ради України, а обговорення ними будь-яких питань під час їхньої поїздки не погоджувалось. Крім того, народні депутати, які взяли участь у поїздці до Російської Федерації, відрядження в Апараті Верховної Ради України не оформлювали.

Таким чином, народні депутати фракції «Опозиційна платформа — За життя» здійснили приватну поїздку до Російської Федерації та під час цих зустрічей висловлювали позицію виключно своєї політичної сили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ