Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Весняні букети з доставкою у Львові

Надворі потрохи теплішає, і хочеться дарувати квіти своїм коханим. І не тільки через те, що восени жіночий день 8 березня.

А просто тому, що у цій сукні вона неперевершена, а коли сонна задумливо п’є каву зранку – у тебе зносить дах від почуттів. Замовити доставку квітів у Львові – справа однієї хвилини, але це подарує незабутні емоції та справжній весняний настрій надовго.

Які квіти додати до весняного букету?

Наші флористи твердо переконані, що кожна квітка – особлива й заслуговує бути зіркою букету. Навесні ж доречно подарувати саме ті квіти, які цвітуть у цю пору року:

  • тюльпани (нам здається, що «тюльпан» і «весна» – слова-синоніми),
  • нарциси,
  • іриси,
  • мімозу,
  • гортензію,
  • гіацинт,
  • півонії.

З весняних квітів виходять неймовірно ніжні букети для нареченої, композиції до відзначення святкових дат або просто компліменти дружині та матусі.

Монобукет або композиція?

Поєднати весняні квіти одного сорту і кольору в монобукет – елегантно й витончено. Багатьом до смаку стриманість та естетика монохромної кольорової гами. Але не дивлячись на умовну простоту, монобукет вимагає від флориста фантазії та досвіду.

Що ж до букетів із різних квітів, тут існує безліч комбінацій та гармонійних поєднань. У наших офлайн-магазинах та на сайті ви знайдете великий вибір букетів із весняних квітів.

В окрему категорію ми зібрали букети із тюльпанів, адже у світі виведено кілька тисяч сортів цієї квітки, і вона вражає своєю різноманітністю. У нашому асортименті є різні сорти й кольори тюльпанів.

Також ми додаємо до весняних букетів мімозу, гортензію, гіацинти та різну зелень, щоб зробити композицію більш фактурною.

Букет можна обрати вже з готових пропозицій або зібрати свій неповторний з флористом. Ми можемо втілити в букеті будь-які ваші побажання.

Топ весняних букетів від «Квіти без причини»

  1. Букет 125 Оберемок тюльпанів. Ви можете обрати будь-який колір тюльпанів із нашого асортименту для цього монобукету.
  2. Букет 114 Полунично-вершкове суфле. Поєднання розкішної рожевої гортензії та кремової троянди Royal porcelain.
  3. Букет 130 Тендітна весна. Це хіт продажів у нашому магазині. Букет складається із запашних гіацинтів і тендітних білих тюльпанів.
  4. Букет 113 Запашна мімоза. Неймовірне поєднання лавандових тюльпанів та яскравої мімози.
  5. Букет 154 Космічні тюльпани. Фаворит наших клієнтів. Це букет із тюльпанів неймовірного синьо-фіолетового кольору, який підкорить будь-кого своєю неординарністю.

Ми у «Квіти без причини» переконані, що вразити можливо будь-яким букетом, головне – дарувати його від щирого серця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ