Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветерани АТО закликають не користуватися послугами «Яндекс. Таксі»

1/2
Ветерани АТО закликають львів’ян не користуватися послугами «Яндекс. Таксі», а правоохоронні органи – перевірити законність діяльності фірми у Львові. Про це сьогодні, 24 лютого, на прес-конференції у Львові заявив ветеран АТО Іван Слєпов

«Російським компаніям має бути закритий шлях у місто, що є серцем спротиву проти російської агресії. Відтак, своє слово у цьому мають сказати передусім мешканці Львова, яких закликаємо не користуватися послугами «Яндекс. Таксі». Водночас є розуміння, що така ситуація стала можливою і тому, що наші служби таксі не справляються зі своєю роботою. Тільки тому конкуренти так легко потрапляють у наш ринок. Отож, одним із кроків боротьби із російською компанією має стати надання якісних і доступних послуг місцевими операторами таксі», - зазначив Іван Слєпов.

Водночас на думку депутата Львівської міської ради, заступника голови комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Віталія Свінціцького, резонанс довкола «Яндекс. Таксі» зумовлений високими щоденними виплатами працівникам цього сервісу.

«Яндекс. Таксі» щодня доплачує кожному таксисту  за кожного клієнта від 50 до 80 гривень. Перевізники ведуться на гроші, бо в місяць вони зможуть заробити до 30 тис. грн. Окупант так налагодив маркетинг і маніпулює свідомістю, щоб прив’язати львів’ян до своїх послуг. Пізніше ці доплати перестануть діяти, але люди будуть продовжувати користуватися послугою й надалі, не вбачаючи в цьому жодної шкоди та образи для суспільства та наших хлопців на сході. Але нагадаю, сьогодні ведуться обстріли по всій лінії фронту. Луганська область – Золоте. Донецька – Авдіївка, Піски, Водяне. Тому ми не можемо дивитися на те, як у самісіньке серце Галичини входить бізнес окупанта. На Донецьк вони везуть танки, які вбивають наших людей, а до Львова завезли таксі, які заробляють кошти і на російську агресію. Треба бути розумними і робити правильний вибір», - сказав Віталій Свінціцький.

Учасники прес-конференції закликали львів’ян не користуватися послугами «Яндекс. Таксі». Також звернуться у правоохоронні органи – Національну поліцію Укрїни, СБУ – з вимогою перевірити законність діяльності фірми у Львові.

Нагадаємо, що «Яндекс . Таксі» запустилось у Львові 17 лютого  і станом на сьогодні до це 350 машин. У місті сервіс прийняли неоднозначно: львів’яни закликають ігнорувати російський бізнес. У єдиному державному реєстрі зазначено, що кінцевим власником «Яндекс.Таксі» є Аркадій Волож, громадянин Російської Федерації з Москви.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ