Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветерани УПА отримали одноразову грошову допомогу до Дня Героїв

У рамках "Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки" у травні цього року ветеранам УПА та вдовам виплатили адресну грошову допомогу в розмірі 1000 гривень на особу. Про це повідомили у департаменті соціального захисту Львівської обласної державної адміністрації. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Грошова допомога передбачена для 1995 осіб зазначених категорій, - зазначив директор департаменту соціального захисту населення ЛОДА Василь Матриняк. - Виплату здійснили за місцем проживання чи реєстрації одержувачів шляхом перерахування коштів на їх особові рахунки в установах уповноважених банків або через державні підприємства поштового зв’язку".

Зазначимо,  День Героїв або Свято Героїв – це щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських воїнів – борців за волю України. Історія його відзначення сягає 1941 року, коли на Другому Великому Зборі Організації Українських Націоналістів було постановлено щороку, 23 травня, святкувати День Героїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ