Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Ветерани зготували і передали на передову близько 200 піц

1/3
Для воїнів механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького на передовій приготували близько двохсот піц та запашну каву. Про це інформує прес-центр ООС.

Так, ветерани бригади та засновик Pizza Veterano Леонід Остальцев, а також Veterano Coffee Роман Маринов разом з іншими ветеранами завітали до своїх побратимів, з якими пройшли активні бойові дії на початку російсько-української війни.

Приготувавши близько 200 смачних піц, ветерани доставили ще гарячу випічку прямо на передові позиції для бійців. Доброчинці також привезли воїнам 400 пачок запашної, меленої кави.

Для бійців легендарної бригади ветерани роблять такий подарунок не вперше, адже влітку 2016 року, Леонід Остальцев разом з іншими ветеранами уже їздили на передову до бійців бригади, коли ті боронили позиції поблизу Волновахи та Гранітного. Тоді вони впродовж двох днів готували для бійців піцу і спекли аж 350 штук, а потім розвозили їх по позиціях.

Для воїнів приємно, що побратими їх не забувають та навідують з такими смаколиками.

Ветерани ж в свою чергу кажуть, що завжди раді бачити хлопців у своїх закладах у столиці.

- Кожний візит в кафе моїх побратимів – це свято. Мої командири, мої пацани – завжди особливі відвідувачі для мене, - зазначив Леонід Остальцев. - Особлива вдячність за організацію поїздки капелану бригади Сергію Дмитрієву, який організував поїздку ветеранів на Схід до побратимів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ