Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветерани-силовики штурмували будівлю Верховної Ради

фото - УНІАН
фото - УНІАН
фото - УНІАН
фото - УНІАН
1/2
Сьогодні, 14 липня, під будівлею Верховної Ради зібралися на мітинг ветерани-силовики з вимогою переглянути їхні пенсії.

Про це пише УНІАН.

Повідомляється, що в акції беруть участь близько тисячі осіб. Судячи з їхніх плакатів, вони приїхали з різних міст України, зокрема, з Харкова.

Пенсіонери силових відомств, зокрема, Міністерства внутрішніх справ, вимагають перегляду їхнього пенсійного забезпечення.

Вони погрожують, що у разі невиконання їхніх вимог до 14 серпня проводитимуть у Києві радикальніші дії. Зокрема, планується марш.

Після проголошення своїх вимог учасники акції ще трохи зачекали на представників парламенту, з якими вони хотіли поспілкуватися. Зокрема вони чекали на спікера ВРУ Дмитра Разумкова.

Депутати до них не вийшли, тому пенсіонери-силовики, як і обіцяли раніше, прорвалися через паркан та кордон Нацгвардії, якими розділено площу Конституції, - перед центральним входом до парламенту.

Мітингувальники перетнули основний кордон і почалася штовханина. Їх стримує поліція і Нацгвардія. У хід пішов сльозогінний газ.

Також  учасники масової акції перекрили рух вулицею Грушевського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ