Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В"Грушові" прикордонники виявили авто «заправлене» бурштином

При обшуку автомобіля, прикордонниками зі сховку було вилучено 15 кілограмів каміння. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Держприкордонслужба продовжує реалізовувати системний комплекс заходів з протидії незаконному переміщенню через державний кордон України контрабандного бурштину. Чергову партію викрили на кордоні з Польщею.

В пункт пропуску "Грушів", що у Львівській області прибув автомобіль "Альфа Ромео". Ним керував громадянин України, який слідував в сусідню державу. Чоловік для проходження контролю обрав смугу руху "зелений коридор", сподіваючись, що уникне ретельної перевірки.

Однак у прикордонників виникли підозри щодо можливого незаконного переміщення предметів, тому транспортний засіб вивели із загального потоку руху для проведення додаткового контролю.

Під час огляду співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці виявили в автівці приховане "сонячне каміння". Пакунки з обробленим та необробленим бурштином спробували перевезти в паливному баку автомобіля.

Загалом зі сховку прикордонники дістали 15 кілограмів каміння.

Знахідку вилучили та направили на експертизу для встановлення вартості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ