Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від Бобала вимагають скликати Раду ректорів

Ректорат Львівського національного університету імені Івана Франка звернувся до голови Ради ректорів Львівщини, професора Юрія Бобала із закликом скликати Раду ректорів і відреагувати на політичну ситуацію в країні. Повідомив прес-центр університету ім. І.Франка.

Зокрема, у зверненні сказано:

"Вельмишановний Юрію Ярославовичу!

Ректорат Львівського національного університету імені Івана Франка звертається до Вас із закликом про термінове позачергове проведення засідання Ради ректорів Львівщини щодо політичної ситуації у державі.

У час найвищої суспільно-політичної напруги академічна спільнота не може залишатись осторонь драматичних подій, що відбуваються в Україні.

Тисячі молодих людей, у тому числі українських студентів, активно виборюють своє майбутнє на барикадах Євромайдану. Багато з них вже стали жертвами нецивілізованих насильницьких дій з боку озброєних правоохоронців.

Вважаємо, що Рада ректорів Львівщини має висловити свою принципову позицію на підтримку відвоювання демократичних свобод та дати гідну оцінку антиконституційному ухваленню диктаторських законів.

Водночас, просимо включити до порядку денного звернення до Ради ректорів вищих навчальних закладів України".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ