Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Від чоботів до ботфортів: яким буває жіноче зимове взуття

Напередодні кожного зимового сезону модниці постають перед вибором ідеальної пари взуття. Челсі, оксфорди, ботильйони, ботфорти та навіть кросівки — модельний ряд вражає, адже жіноче зимове взуття — це не лише черевики. Далі розповідаємо про найпопулярніші види взуття на зиму для прекрасної половини людства.

Ботфорти: краса на межі спокуси

«Сильні чоботи» (в перекладі з французької) до початку XX століття носили тільки чоловіки. Згодом до них дісталися жіночі ноги. За допомогою кількох порад вибрати зимові ботфорти буде просто. Довжина халяви, як правило, починається від коліна та може досягати середини стегна. Моделі бувають обтислі або, навпаки, широкі.

Якість та надійність ботфортів визначається за натуральним матеріалом виробництва. Особливо цінується шкіра та замша. Віддаючи перевагу замшевому взуттю, пам’ятайте, що воно потребує більш ретельного догляду.

Ботфорти бувають низькими, на підборах, танкетці та платформі. Якщо потрібні чоботи на підборах, приміряйте комфортну висоту для зручності в будь-яких умовах.

Уггі: зручність на всі часи

Цей вид взуття вперше з’явився в Австралії. Згодом він підкорив увесь світ і досі має неабиякий попит. За довжиною уггі бувають трьох типів: довгими, середніми та короткими. Варіантів кольорів та декорування безліч, тому кожна зможе знайти пару до смаку.

M4SaForlFZngbBdk7QPcBHnDfpCsJbbIMyyEWXPVz5WgdhsL_YZxoNZAUpI9USp2a2GYJiiYLhZ2t61UvjuLMqnchw71QKLekRc40EGmdHZE29gKtipyE_AkDabaIxBiHZ-wuf5kT1paJA7xu31PaCOJGz0a1bx37nzi0oIQvZBulwITRABWAzW2zcNxWw

Оскільки уггі — одна з найтепліших моделей зимового взуття, її можна приміряти на звичайні шкарпетки та не залишати «страхувальні» сантиметри. Плоска підошва дозволяє весь день залишатися на ногах без відчуття втоми. Уггі підходять для сухої та морозної погоди. При опадах вони швидко стануть мокрими та брудними. За таким взуттям треба правильно доглядати, аби воно залишалось з вами не один сезон.

Чоботи на підборах або платформі: класичний підхід

Часто жінки обирають класику, тобто чоботи на підборах або платформі. Таке взуття підкреслює жіночність навіть у люті морози. Якісні чоботи з натуральних матеріалів вирізняються довговічністю, купувати їх можна не на одну зиму, а на кілька років поспіль. Віддавайте перевагу натуральній шкірі або замші. Матеріали зносостійкі, водонепроникні та здатні довго зберігати тепло.

Завжди перевіряйте якість підкладки. Вона відіграє ключову роль в захисті ваших ніг від мінусових температур. Гарним доповнення стане утеплювач із хутра або овчини, який забезпечить максимальне теплозбереження.

Такий вигляд має ТОП-3 трендових моделей жіночого зимового взуття. Оберіть черевики, які найбільше припали до вподоби, або ж придбайте всі три варіанти на будь-які випадки життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ