Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від Гриценка вимагають назвати "людей зі здоровим глуздом" в оточенні Путіна

Від Гриценка вимагають назвати "людей зі здоровим глуздом" в оточенні Путіна. Про це повідомило видання Українські новини.

Головний редактор "Лівого берега" Олег Базар на власній сторінці у мережі Facebook, прокоментував виступ Анатолія Гриценка в програмі "Свобода слова" на каналі ICTV – в телевізійному ефірі політик вкотре заявив, що веде якісь таємні переговори щодо Донбасу - де однією зі сторін є якісь "притомні люди з оточення Путіна".

"Хотілося б, щоб Анатолій Степанович нарешті назвав тих "вмєняємих людей з оточення Путіна", з якими він веде переговори", - скептично зауважив журналіст. В коментарях до власного посту, Олег Базар нагадав, що подібні заяви Гриценко вже озвучував в інтерв'ю "Лівому берегу" у липні.

"Але, крім цих форматів (переговорів – ред.), є ще неофіційний. Він чотиристоронній – Україна, Росія (її адекватна частина, яка має вихід для того, щоб покласти на стіл Путіну документи), Європа – насамперед, це французи і німці – і Америка. Хто ці люди? Я не можу назвати прізвищ. Ми так домовилися. Але це люди, які мають досвід в сфері оборони, безпеки, міжнародної політики, дипломатії. Люди рівня або міністрів, або генералів з чотирма зірками",  - заявляв тоді Гриценко.

Хотілося б нарешті конкретики, хто ці "адекватні" люди в оточенні Путіна, - запитує у Анатолія Гриценка головний редактор "Лівого берега" Олег Базар.

Нагадаємо, нещодавно Анатолій Гриценко став об’єктом скандалу, оскільки стало відомо, що серед бійців  севастопольського "Беркуту", котрих політик виводив з Майдану та супроводжував до Криму, могли бути російські спецпризначенці, зокрема сумно відомий полковник ГРУ Анатолій Чепіга.

Українські новини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ