Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від завтра у Львові будуть зміни в русі транспорту

Завтра розпочнуться ремонтні роботи на пл. Соборна і пр. Чорновола: місце зупинок громадського транспорту буде змінено. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Львові на двох зупинках громадського транспорту - на пр. Соборна і пр. Чорновола, 39-41, облаштують безбарєрний простір. Ремонтні роботи розпочнуться вже завтра, 29 липня. На час робіт буде змінено місце посадки/висадки пасажирів на цих локаціях.

Так, на пр. Чорновола, 39-41 тролейбуси та автобуси посадку/висадку пасажирів здійснюватимуть швидше - орієнтовно за 30 м до існуючої зупинки. Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

А на пл. Соборній кінцева зупинка трамваїв №3 та №8  з пл. Соборної буде перенесена поруч - на існуючі зупинки «Шухевича».

«Трамваї №3 та №8 курсуватимуть за звичними маршрутами, але на пл. Соборній не будуть здійснювати посадку/висадку пасажирів, а лише розвертатимуться. Натомість висадка пасажирів, що їхатимуть до центру міста, здійснюватиметься на одну зупинку швидше – на «Шухевича». Посадка пасажирів у напрямі від центра міста здійснюватиметься на наступній після Соборної зупинки за маршрутом – «Шухевича», - зазначив заступник керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка

Нагадаємо, за інформацією районних адміністрацій, з початку року доступними зробили зупинки громадського транспорту на вул. Зеленій біля АС-5, на вул. Чукаріна, 10, на вул. Медової Печери 45 та 67, на вул. Стрийській біля Національної академії сухопутних військ, на вул. Виговського, 32, на вул. Шевченка, 113, на вул. Брюховицькій (Рясне-1), на вул. Шевченка - Ковча та на вул. Незалежності України у Брюховичах. Станом на зараз роботи з облаштування безбар’єрного простору тривають на ще 5 транспортних зупинках міста.  

Загалом на сьогодні доступними або частково доступними для маломобільних груп населення є майже 75% зупинок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ