Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від завтра запрацює "гаряча лінія" з питань реабілітації та протезування

13-го вересня в Урядовому контактному центрі запрацює спеціалізована "гаряча лінія" з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення

Зважаючи на повномасштабну війну, розв'язану російською федерацією, та спротив, який чинять наші військові на фронті, на жаль, в країні зростає кількість людей, що потребують реабілітації, забезпечення протезно-ортопедичними виробами та допоміжними  засобами реабілітації.

Актуальними для тих, хто отримав поранення, стають консультації з питань отримання реабілітаційних послуг та забезпечення протезами, ортезами, іншими допоміжними засобами реабілітації.

Для оперативного надання такої інформації з 13 вересня  на базі державної установи «Урядовий  контактний  центр»  запрацює  спеціалізована "гаряча лінія" для консультування військовослужбовців, які отримали поранення, за номером 1545 (в голосовому меню обрати кнопку 4).

Номер є багатоканальним, телефонувати можна  щодня з 8:00 години ранку до 20:00 години вечора.

Дзвінки на “гарячу лінію” з мережі  фіксованого  зв’язку Укртелекому та мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ