Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулась презентація книги Марії Лукашкевич «Школярикам зі Львова»

Сьогодні, 24 вересня 2009 року, у приміщенні школи №63 м. Львова відбулася презентація книги Марії Лукашкевич «Школярикам зі Львова». Урочистості з нагоди презентації книги підготували вчителі та учні перших класів середньої школи № 63 м. Львова, –повідомили у ГО «Спільнота».

 

На святі були присутні і представники міської влади  - депутат ЛМР, голова ГО «Спільнота» Юрій Кужелюк, а також начальник управління у справах поліграфії та телерадіопростору ЛОДА, член ГО «Спільнота» Оксана Бойкович.

 

Нагадаємо, що книга вийшла у світ за сприяння ГО «Спільнота». Першого вересня ГО «Спільнота» подарувало книгу Марії Лукашевич «Школярикам зі Львова» першокласникам міста.

 

«Мені дуже приємно, що «Спільнота» долучилася до видання книжки «Школярикам зі Львова».  Ми завжди радо підтримуємо подібні речі, адже робимо це для наших дітей»,  - наголосив на презентації Юрій Кужелюк.

 

Презентація книжки Маріїї Лукашкевич «Школярикам зі Львова» пройшла у формі інтерактивної гри між учнями перших класів школи №63. Діти співали пісні і декламували вірші, які є у книжці. Крім того мали змогу познайомитись з львівськими левами та частинкою історії міста на сторінках книги Марії Лукашкевич.

 

«Ця книга саме для першокласників, ми створили її для того. Щоб наші діти вчились і пізнавали рідне місто, - сказала автор книги Марія Лукашевич».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ