Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відбулось розширене засідання Інвестиційної Ради при Міністерстві транспорту та зв’язку України

Днями у Києві відбулось розширене засідання Інвестиційної Ради при Міністерстві транспорту та зв’язку України – про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника головного управління економіки облдержадміністрації Миколи Вознюка. У роботі засідання взяли участь прем’єр-міністр України Юрій Єхануров, міністр транспорту та зв’язку України В.Бондар, народний депутат України Валерій Пустовойтенко, перший радник Делегації Європейської Комісії в Україні Е. Крей, голова Світового Банку в Україні Д.Войнович, директор Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в Україні, заступник Голови Інвестиційної Ради К.Захарієв.
На порядку денному розглядали такі питання:
- стратегічні напрямки розвитку галузей транспортно-дорожнього комплексу та зв’язку України;
- фінансування транспортного сектору України: переваги та недоліки - стратегічні варіанти розвитку транспортного сектору в Україні.
Окрім того, відбулась презентація головних моделей інвестування в українські компанії та були внесені пропозиції щодо змін у законодавчій та нормативній базі України з питання лізингу.
Проблематика Львівщини була акцентована на таких проектах, як “Концесійна дорога “Львів - Краківець”, “Концесійна дорога “Львів - Броди”, “Реконструкція автомагістралі Київ – Чоп (Львівська область)”, “Реконструкція міжнародного аеропорту “Львів”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ