Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулось тренування урочистої Ходи Гідності на честь Дня Незалежності України

Сьогодні, 20 серпня 2019 року, на плацу Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького відбулось тренування представників Збройних Сил України, які будуть брати участь в урочистій Ході Гідності на честь Дня Незалежності України. Про це повідомила прес-служба Сухопутних військ ЗСУ.
скрін

Серед учасників - підрозділи Сухопутних Військ, Військово - Повітряних Сил, Сил Спеціальних Оперцій, Десантно-Штурмових Військ, Військово-Морських Сил України. Також, у заході беруть участь ветерани російсько-української війни, які відзначені державними нагородами за участь у бойових діях на Сході України.

Масштабне тренування пройде вже завтра на полосі заводу «Антонова» за участю всіх учасників. Загальна кількість військових, що беруть участь у Ході, приблизно 350 осіб, не рахуючи зведеного оркестру. В розрахунку Сухопутних військ на рівних з іншими будуть марширувати дві жінки.

«Під час Ходи будуть нагородженні два військослужбовця: прапорщик Єверкін з 169 Навчального центру (Навчальний центр "Десна" - Прес-служба), який закрив собою курсанта від розриву гранати, і військослужбовець з 53-ї бригади (53 ОМБр), який буде нагороджений під час прямого включення з Луганської ОДА міста Северодонецьк»,- повідомив під час репетиції полковник Сергій Нагорний, заступник начальника управління морально-психологічного забезпечення Командування Сухопутні війська ЗС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ