Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відбувся Відкритий кубок Львівської області зі спортивного орієнтування

1/3
3 - 4 червня 2017 року за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та обласної федерації спортивного орієнтування у місті Львові відбувся Відкритий кубок Львівської області зі спортивного орієнтування серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, ветеранів.

Участь у змаганнях взяли 138 спортсменів, які представляли 8 команд Львівщини: ДЮСШ «Юність», ДЮСШ-6, ДЮСШ-9, Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, ТКЦ «Княжий»., СК «Orient»; команди з м. Рава-Руська, м. Новий Розділ, а також з м. Мукачево Закарпатської області та м. Калуш Івано-Франківської області.

Переможці на класичній дистанції у різних вікових групах виявилися: Максим  Бабич, Юрій Скрипка, Денис Денисевич, Назар Бабич, Владислав Цепурдей, Єгор Рожков, Зіновій Урсул – ветерани.

Тетяна Давиденко, Віолета Аксьоненко, Тетяна Щадило, Діана Шварик, Лілія Пізяк.

Кращими на спринтерській дистанції у різних вікових групах стали: Ярослав Пажух, Іван Полянський, Денис Денисевич, Дмитро Фанта, Владислав Цепурдей, Єгор Рожков, Сергій Купалевич –ветерани.

Тетяна Фесун, Орися Камінська, Людмила Красиченко, Ніна Цепурдей, Людмила Копчева.

Головний суддя змагань – Юрій Бадан (м. Львів)

Головний секретар змагань – Тетяна Давиденко (м. Львів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ