Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині стартували національні змагання зі спортивного орієнтування

24 березня у Трускавці стартував чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Про це повідомили 26 березня Гал-інфо у пресслужбі Управління молоді та спорту Львівської ОДА.
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Тут також визначать переможців етапів Кубку України, рангових змагань IOF та Всеукраїнських змагань серед вихованців ДЮСШ та позашкільних закладів зі споритвного орієнтування (бігом).

Участь у змаганнях беруть чоловіки та жінки, юніори та юніорки, юнаки та дівчата чотирьох вікових груп. Усього – понад півтисячі спортсменів, які представляють збірні команди 20 областей України. Змагання включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, тому їх проведення дозволене навіть у регіонах "червоної зони".

Збірну команду Львівщини на змаганнях представляють 14 спортсменів, які змагатимуться за перемогу в різних вікових категоріях.

У перший день у змаганнях на надкоротких дистанціях, представники Львівщини вже вибороли ряд медалей. Так, Ольга Гупало стала бронзовою призеркою серед юніорок, а Олег Рожко зайняв 3 місце серед юніорів.

Серед аматорів-чоловіків чемпіоном став Євген Грудецький, близьким до медалі також був Павло Нікітюк, який фінішував шостим.

Сьогодні відбудуться змагання на середніх дистанціях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ