Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відділ квартирного обліку Львівської міськради перенесуть у невідомість

Сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали надання Комунальній установі Інститут міста в оренду нежитлових приміщень на площі Ринок, 1. "За" таке рішення проголосувало 35 депутатів. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Відповідно, Інституту міста надали нежитлові приміщення  першого поверху загальною площею 204,6 кв.м на пл. Ринок, 1 в оренду терміном на 2 роки 364 дні для розміщення офісу.

Депутати висловили пересторогу, адже офіс Інститут міста розмістять в приміщеннях, де перебуває відділ обліку квартирної черги. Зважаючи на те, що це безпосередньо питання учасників АТО депутати попросили вказати куди точно перенесуть цей відділ.

Натомість чиновники точної відповіді дати не змогли і повідомили лише, що архіви перенесуть на вул. Угорську, а ті документи, які використовують, залишать в приміщенні Ратуші теж на першому поверсі.

Дехто із депутатів навіть висловився проти такого рішення, побоюючись, що в результаті такого перенесення у невідомість може припинити функціонування цілий підрозділ виконавчих органів.

Однак, депутати таки підтримали це питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ