Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відмінність таунхауса від котеджу

Слова таунхаус та котедж іноді плутають між собою. Хоча будинки і мають подібності, все-таки це різні види житла.

У цьому матеріалі ви дізнаєтесь, в чому їхня різниця та де можна купити котедж під Києвом або таунхаус на Теремках від будівельної компанії Smart Development.

Таунхаус та котедж: подібності та відмінності

Котедж означає малоповерховий будинок, призначений для проживання однієї сім'ї. Біля такого житла є невелика ділянка землі, яку мешканці можуть використати під свої потреби. Поблизу таунхауса також є невелика територія. Проте, таунхаус призначений для проживання декількох сімей у своїх квартирах. Так, кожна квартира в будинку має свій ізольований вхід, але з однієї або двох сторін стін буде сусідське житло. Умовно кажучи, таунхаус є усередненим варіантом між квартирою та приватним будинком.

Останніми роками активно будуються котеджі та таунхауси у Києві та передмісті. Так, багато покупців нерухомості надають перевагу більш просторому житлу зі своєю ділянкою землі, а не тісним квартирам. Одним з таких забудовників, які пропонують будинки для покупки у столиці та за містом, є Smart Development.

Таунхауси та котеджі від Smart Development

Smart Development – ​​надійний забудовник, який пропонує покупцям якісне енергоефективне житло. Нерухомість Smart Development вирізняється серед інших пропозицій на ринку. Переваги таунхаусів та котеджів від Smart Development:

  1. Зручне розташування. Забудовник зводить будинки в місцях, звідки мешканцям таунхаусів та котеджів буде зручно добиратися до багатьох частин міста.
  2. Інфраструктурні об'єкти поряд. Під час вибору місця для реалізації проєкту враховується наявність супермаркетів, аптек, шкіл, дитячих садків тощо.
  3. Територія під цілодобовою охороною. Котеджні містечка та таунхауси охороняються, щоб мешканці відчували себе у безпеці.
  4. Придбання нерухомості на виплат або в кредит. Ви маєте змогу на вигідних умовах купити житло від Smart Development.
  5. Площа на будь-які потреби. Девелопер пропонує житло різного метражу, щоб ви вибрали для себе найбільш вдалий варіант.
  6. Паркувальні місця для автомобілів. Для того, щоб ви не займали власну територію автомобілем, забудовник передбачив наявність окремої стоянки для машин мешканців будинків та їхніх гостей.
  7. Функціональні планування. Планування будинків відповідають найкращим сучасним дизайнерським рішенням.

Як купити нерухомість від Smart Development

Smart Development понад 10 років будує комфортне житло в Україні. За роки присутності на вітчизняному ринку нерухомості девелопер втілив у життя 24 унікальні проєкти. Серед них:

  • комплекси енергоефективних будинків Organic Home у с. Хотів та Solo Home у районі приватної забудови між Теремками та Борщагівкою у Києві;
  • об'єкти New Smart у столиці та за містом.

Щоб купити таунхаус або котедж, побудований Smart Development, або отримати відповіді на питання щодо житла, звертайтесь до менеджерів компанії. Також ви можете записатись на перегляд нерухомості.

м. Київ, вул. Якуба Коласа, 2-Б

Графік роботи: пн-пт: 09:00-18:00, сб: 10:00-17:00 (за домовленістю)

0-800-303-203

[email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ