Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Відновлення мосту біля Станиці Луганської транслюється в онлайн-режимі

За дорученням Президента України Володимира Зеленського біля зруйнованого мосту в районі смт Станиця Луганська через р. Сіверський Донець встановлено веб-камеру. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Глави Держави.

Таким чином виконання ініціативи Глави держави щодо відновлення переправи відбуватиметься прозоро та під суспільним контролем.

Посилання на цілодобову трансляцію розміщено на сайті Президента.

Нагадаємо, 2 вересня Президент України Володимир Зеленський оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту у Станиці Луганській – після того як було розібрано блокпост на непідконтрольній українським військовим частині переправи.

Відновлення мосту через р. Сіверський Донець у районі Станиці Луганської є частиною міжнародних зобов’язань України для покращення гуманітарної ситуації на лінії розмежування. 7 липня у рамках робочої поїздки Президент Володимир Зеленський відвідав Станицю Луганську й на понад півкілометра пройшов далі нульової позиції Збройних сил України вглиб зони розведення. Разом з Президентом Європейської ради Дональдом Туском Глава держави проминув крайній пункт наших військових і дійшов до зруйнованого мосту, через який люди перетинають лінію розмежування.

15 вересня, зокрема, здійснювалося асфальтування дороги від мосту у напрямку КПВВ.

Згідно з графіком, до 11 жовтня 2019 року планується встановити тимчасову (обхідну) переправу, а до 27 листопада – відкрити основний міст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ