Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Відомий диригент Фуат Мансуров обіцяє львів’янам яскравий концерт

Відомий диригент, народний артист Росії Фуат Мансуров обіцяє львів’янам цікавий та яскравий концерт 28 листопада, який відбудеться у рамках Міжнародного фестивалю диригентського мистецтва пам’яті Миколи Колесси. „Мені прекрасно йде співпраця із оркестром. Я музикантів вже замучив, але вони не проти, щоб їх частіше так мучили”, – розповів сьогодні на прес-конференції про роботу із Академічним симфонічним оркестром Львівської філармонії Фуат Мансуров.
„Я був з концертом у Львові в 1993 році. Як на мене, місто майже не змінилося. Вперше я побачив Львів у 1955 році. Пам’ятаю, що надзвичайно велике враження на мене справило Личаківське кладовище”, – розповів Фуат Мансуров.
 Він наголосив, що концертний зал Львівської філармонії є досить хорошим. „Мені ваш зал нагадує Варшавський. Він теж невеликий, як на міжнародні мірки, але там добра акустика”, – розповів Фуат Мансуров.
„Я бачу, що дві третіх складу оркестру – нові люди. Тих, з ким я працював у 1993 році, я добре пам’ятаю”, – розповів Фуат Мансуров.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ