Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Відпочинок в Шарм-ель-Шейх: у пошуках вечірніх розваг

Відпочинок в Шарм-ель-Шейх в Єгипті біля моря — це завжди гарна ідея, незалежно від пори року, вподобань чи віку мандрівників. Добре відомий східний курорт є одним з найпопулярніших серед туристів багатьох країн усього світу. Тому не дивно, що із року в рік тисячі відпочивальників з України тут також зустрічають у найкращих традиціях східної гостинності.

Місто розташоване на східному узбережжі Синайського півострова уздовж неймовірно гарних коралових берегів Червоного моря. Закономірно, що найперше, за чим сюди варто приїхати — пляжний релакс. Проте, крім традиційного відпочинку в одному з розкішних 4- і 5-зіркових готелів, можна дозволити собі різноманітні екскурсії та цікаві розваги. Знайти тур в Шарм-ель-Шейх можна в будь-якому представництві Poehalisnami.ua, одночасно отримавши детальну консультацію провідних менеджерів.

Що робити у вечірньому Шармі?

Багато хто планує свою відпустку так, щоб можна було поєднати ліниве розслаблення на узбережжі, яскраві враження від екскурсій та активне нічне життя. Гарячі тури в Шарм-ель-Шейх відкривають безліч можливостей для відвідин найпопулярніших місць курорту та його околиць. Для тих, хто віддає перевагу вечірнім розвагам, ми склали свій ТОП.

№1. «Не відходячи далеко»: анімаційні вечірки в готелях 

Майже у кожному готельному комплексі курорту працює команда аніматорів. В залежності від національного складу відпочивальників, вечірки можуть проходити російською, англійською, італійською чи іншими мовами. Тому, якщо для вас важлива ця складова відпочинку, поцікавтесь наперед, якою мовою в обраному готелі володіють аніматори. Під час вечірньої програми можна не тільки познайомитися з іншими гостями готелю, а й побачити різноманітні виступи професійних артистів. Отже, навіть поїздка в Шарм-ель-Шейх з постійним перебуванням у готелі може запам’ятатися оригінальними конкурсами, змаганнями, танцями та караоке.

№2. Гастрономічні пригоди: етнічні ресторани

Якщо бажаєте познайомитися з місцевою гастрономічною і не тільки культурою, варто відвідати ресторани з місцевим колоритом. Курорт пропонує багато різноманітних закладів, де можна скуштувати страви єгипетської кухні та насолодитися виступами танцівників у національних костюмах. Для цього потрібно лише купити тур в Шарм-ель-Шейх та завітати до найцікавіших локацій. Одним з найпопулярніших місць серед туристів є Fares. Це стильний морський ресторан, що подає найсвіжіші морепродукти та рибу. Їх готують просто у вас на очах.

Тим, хто бажає спробувати справжню місцеву кухню та відчути неймовірну таємничу атмосферу Сходу, варто відвідати Farsha Mountain Lounge. Вартість вечері тут вас також приємно вразить.

№3. Романтичні прогулянки: променад в Наама-Бей 

Ця видовжена набережна знаходиться у північно-західній частині курорту. Саме Наама є «серцем» цікавого вечірнього Шарму, сповненого святкового настрою, який панує цілий рік. Уздовж променаду розташовані затишні кавʼярні, ресторани та бари на будь-який смак. Тут можна прогулятися, насолоджуючись атмосферою яскравого нічного життя містечка. Із заходу набережна закінчується ринком, де можна дешево придбати різноманітні автентичні місцеві речі — від спецій до сувенірів.

№4. Вир пригод до ранку: нічні клуби Шарма

Курорт може похвалитися добрим десятком нічних клубів, де майже щодня проходять неймовірні вечірки. Тут порадують музикою різних жанрів — від «дискотеки 80-х» до сучасної електронної. Найкращі клуби знаходяться в районі Наама-Бей. Придбавши путівки в Шарм-ель-Шейх, можна відвідати безліч заходів та дискотек. У більшості клубів вхід для дівчат є безкоштовним. Їжа та напої теж не шокують захмарними цінами. Деякі клуби працюють до ранку, що дає можливість насолоджуватись музикою та танцями всю ніч. Серед них особливо виділяються Taj Mahal, Space Sharm та Pacha.

Якщо вас ваблять розваги південного курорту, пошук турів в Шарм-ель-Шейх варто довірити професіоналам туристичної галузі. Тревел-менеджери з великим досвідом підберуть оптимальний варіант путівки та зорієнтують, де краще зупинитися, щоб нічні розваги були під рукою. Також усі пакетні тури до готелів Шарму с перельотом можна підібрати таким чином, щоб створити для себе максимально комфортні умови для дозвілля мрії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ