Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Відсьогодні у Львові діятимуть мобільні пункти вакцинації

З нагоди Всесвітнього тижня імунізації управління охорони здоров’я ЛМР запрошує містян до участі в кампанії «Дні любові до вакцинації».

Фото ілюстративне: Укрінформ

Про це пише пресслужба ЛМР. 

Мобільні пункти діятимуть у різних локаціях міста із понеділка, 24 квітня, до суботи, 29 квітня. 

Вакцинуватись можна від таких небезпечних хвороб, як поліомієліт, дифтерія та правець, гемофільна інфекція тощо (згідно з календарем профілактичних щеплень), а також від COVID-19.

Зокрема, щоденно – із понеділка до суботи включно, із 10:00 до 18:00 пункт вакцинації діятиме у Центрі Довженка, що на Сихові. Також у понеділок з 10:00 до 14:00 медики вакцинуватимуть у модульному містечку на Сихові.

У вівторок мобільний пункт діятиме з 10:00 до 14:00 на вулиці Самчука.

В середу – з 10:00 до 14:00 на Головному залізничному вокзалі, а в четвер – з 10:00 до 14:00 в поліклініці на вулиці Симоненка. Детальніший графік – нижче.

«На сьогодні вакцинація залишається єдиним надійним способом уберегти себе від важких інфекцій, серед яких і коронавірус. Важливо розуміти, що зараз люди активно мігрують як в межах країни, так і поза її межами, а це постійні скупчення великої кількості людей, плюс стреси й хвилювання, ослаблений імунітет. Усе це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є у небезпеці. Дуже просимо подбати про своє здоров’я та здоров’я своєї дитини й зробити планові щеплення», – наголошують в управлінні охорони здоров’я.

За детальнішою інформацією щодо вакцинації – звертайтеся за тел.: 067-726-44-26 (Олеся Динишенко).


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ