Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відтепер у Самборі теж можна виготовити закордонний паспорт

Із 6 жовтня у Самбірському міському відділі ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області, що знаходиться за адресою м. Самбір, вул. Кобільника, 11, можна здати документи для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Повідомили Гал-інфо в Головному управлінні Державної міграційної служби України у Львівській області.

У підрозділі встановлено автоматизоване робоче місце для виготовлення паспортів громадян України. Воно уже працює у тестовому режимі.

Мешканцям Самбірщини не потрібно буде долати десятки кілометрів до м. Старий Самбір, куди вони звертались раніше, щоб виготовити закордонний паспорт. А бюджет м. Самбір буде отримувати додаткові кошти від сплати державного мита за надання такої послуги. Гроші самбірчан працюватимуть на їх благоустрій.

Ця подія є важливою для мешканців району ще й тому, що в перспективі, із січня 2016 року, це наявність технічної можливості саме тут, у районі, виготовляти за новими зразками і внутрішній паспорт громадянина України, що виглядатиме, як пластикова картка.

На Львівщині це уже 23-й підрозділ, де можна виготовити паспорт громадянина України для виїзду за кордон. На черзі – встановлення обладнання у Червонограді і Жовкві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ