Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відзавтра на Львівщині працюватиме дитяча залізниця

Завтра, 3 червня, о 11:00 зі станції Сонячна в Стрийському парку (зі сторони вулиці Стрийська) стартує 72-й сезон руху поїздів на Львівській дитячій залізниці.
Фото - ЛОДА

Перший потяг вирушає зі станції Сонячна в Стрийському парку о 11:00, повідомляють в ЛОДА. 

«Попри всі складнощі Львівська залізниця не ставить на паузу роботу дитячої залізниці. Формує нові покоління залізничників, дарує радість руху всім прихильникам активного й цікавого дозвілля»,  – повідомив начальник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

Нагадаємо, цього тижня львівському трамваю виповнюється 129 років. Відтак, у неділю, 4 червня, з 12:00 до 20:00 год всіх охочих запрошують у депо, що на вул. Городоцькій, 185, на виставку трамваїв.

Експозицію представлять у хронологічній послідовності: від ретро- і до сучасних трамвайних вагонів. Загалом, на виставці можна буде побачити 7 моделей трамваїв: 093 Санок, 002 Гота, 869 Татра, КТ4-Су, КТ4-D, Електрон 3TL та Електрон 5TL.

Крім того, з 11:00 до 19:00 за окремим маршрутом – пл. Ринок – вул. Городоцька, 185 – та у супроводі екскурсовода курсуватиме рейсовий шатл-трамвай. Гід розповідатиме пасажирам історію львівського трамвая.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ