Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Віктор Шемчук має законне право звільнити Івана Груника

Як стало відомо Гал-інфо, з Києва вже прийшло погодження на звільнення заступника голови – керівника апарату Львівської облдержадміністрації Івана Груника. Водночас станом на сьогодні поки ще не одержано погодження на жодного із кандидатів на посади заступників голови Львівського ОДА.

Як уже повідомлялося раніше, шанс залишитись першим заступником має Богдан Матолич, якщо його кандидатура пройде погодження у Києві. Одним із заступників може стати і товариш нинішнього голови Львівської ОДА по колишній фракції «Наша Україна - Народна Самооборона» Сергій Василенко. Також серед кандидатів називають прізвище Гураля.

Водночас помічником голови стала Галина Миколаївна Томілко.

Додамо, що днями був звільнений заступник голови Львівської ОДА Михайло Янковський, який до останнього часу перебував на лікарняному. Раніше ж повідомлялось, що він написав заяву на звільнення за власним бажанням - ще коли головою Львівської ОДА був Михайло Костюк.

Нагадаємо, що після того, як новим головою Львівської ОДА призначили Віктора Шемчука, всі заступники голови ОДА, відповідно до чинного законодавства, написали заяви на звільнення.

Фото: guoz.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ