Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вінський їде до Львова, щоб роз’яснити місцевим тимошенківцям офіційну позицію партії

Вінський їде до Львова, щоб роз’яснити місцевим тимошенківцям офіційну позицію партії. Як повідомив „Гал-info” заступник голови фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко, народний депутат, заступник голови ВО „Батьківщина” Йосип Вінський приїде до Львова 14 лютого, щоб довести до місцевих партійців „низка рішень центральних органів партії, які стосуються нинішньої політичної ситуації в Україні та діяльності БЮТу в умовах гострої конкуренції як у Верховній Раді, так і у місцевих радах”.
 У Львові Йосип Вінський зустрінеться з членами фракції Львівської обласної і міської рад, а також з активом керівників парторганізацій Львівщини.
„Під час зустрічі йтиметься, зокрема, про позицію фракції БЮТ щодо вирішення найболючіших питань: приватизації землі та майна, а також тарифної політики”, — зазначив Ігор Держко.
Місцеві БЮТівці наразі не знають, чи відбудуться після приїзду на Львівщину заступника голови ВО „Батьківщина” якісь кадрові зміни в обласному партосередку. Однак Ігор Держко цього не виключає.
„З огляду на те, що посилюється роль і значимість нашої партії в українській політиці можливі всякі кадрові рішення. Наразі, щоправда, ми не маємо інформації, що плануються якісь перетрубації, але повністю заперечувати такий варіант розвитку подій, думаю, не варто”, — зазначив заступник голови фракції БЮТ у Львівській обласній раді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ