Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Віра в життя»: витинанки відомих львів'янок продадуть на благодійному аукціоні

Сьогодні, 6 вересня, у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької провели майстер-клас «Віра в життя». Про це сьогодні, 6 вересня, Галі-інфо повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
Фото ЛОДА

Мета заходу об’єднати відомих жінок України задля допомоги передчасно новонародженим діткам у їхньому майбутньому – підтримці життя, за яке вони борються.

У межах заходу відбувся майстер-клас з виготовлення витинанок, який провела талановита майстриня Дарія Альошкіна, відома не лише в Україні, а й за її межами. Гості заходу, а це відомі політичні діячки, артистки, мисткині, витинали «Дерево» як символ життя, що є найбільшою цінністю для кожного народженого немовляти.

Готові витинанки експонуватимуть упродовж трьох тижнів у холі Центру Шептицького, а вже 4 жовтня о 17:00 год відбудеться відкритий аукціон витинанок за участю їх майстринь. Вилучені кошти передадуть у благодійний фонд «Немовля» на доброчинність. Фонд засновано при Львівській обласній клінічній лікарні, у якому опікується немовлятами при відділенні патології новонароджених дітей. 

Зазначимо, що благодійна акція «Віра в життя» проводиться в межах 12 екуменічного соціального тижня, який відбудеться у жовтні. Це - Всеукраїнський суспільний форум, який прагне об’єднати ресурси громади, влади, соціальних організацій, Церков, ЗМІ та освітян навколо вирішення актуальних проблем суспільства, базуючись на загальнолюдських цінностях та Соціальній доктрині Церкви, стимулюючи екуменічний діалог у соціальній сфері. Ініціатори форуму - Інститут екуменічних студій Українського католицького університету.

Нагадаємо, що львів’ян кличуть на недраматичний благодійний розпродаж.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ