Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віталій Максимов вже передав всі свої справи новому керівнику обласного УМВСУ

„Після мого представлення, 24 січня, я мав довготривалу розмову з екс-начальником обласного УМВСУ Віталієм Максимовим стосовно обміну оперативною інформацією, яка в нього була”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив начальник УМВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк.
 
„Під час нашої розмови Віталій Максимов поділився своїми планами стосовно розкриття тих резонансних злочинів, які відбулися на Львівщині останнім часом. Водночас екс-начальник обласного УМВСУ розповів про своє бачення деяких інших проблем службової діяльності міліції”, – зазначив начальник УМВСУ у Львівській області.
 За словами Михайла Цимбалюка, „їхня розмова виявилась доволі плідною, оскільки носила конструктивний характер”.
„На мою думку, Віталій Максимов справді щиро поділився всією інформацією, яку він мав, у тому числі і по кадрах. Він розповів, хто призначався при ньому, а хто – раніше. Також генерал-лейтенант зазначив, чиєю роботою він залишився задоволений, що йому вдалося, а що не вдалося. Водночас Максимов надав мені деякі рекомендації, як колега колезі, які носять оперативний характер і що на загал виносити не бажано”, – додав Михайло Цимбалюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ