Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Vivat" пропонує благодійний збір книжок для дітей з деокупованих територій Харківщини

«Vivat» пропонує сертифікати, що допоможуть забезпечити дітей з деокупованої Харківщини книжками. Сертифікат на сайті - це донат на покупку дитячої літератури, який видавництво подвоїть.

Видавництво «Vivat», спільно з харківським ЛітМузеєм та волонтерами «Доброчинець» влаштовують благодійний збір для проєкту "Після окупації. Книжки для дітей". У багатьох селах Харківщини не працюють зруйновані школи та бібліотеки, немає світла та інтернету. Дітям бракує книжок і вони розповіли про це волонтерам. 

Допомогти може кожен. Для цього потрібно купити сертифікат на сайті видавництва або придбати книжку у нашій книгарні. Усі зібрані кошти через сайт Vivat подвоїть та передасть книжки тим, кому вони зараз дуже необхідні.⠀

Як подарувати книжку дитині з Харківщини?

-  У книгарнях Vivat у Львові та Києві можна купити книжку та покласти у спеціальний кошик. Всі книжки звідти ми передамо організаторам. 

- На сайті можна придбати сертифікат на 300 грн. Vivat подвоїть кошти з усіх куплених сертифікатів і обере на них найкращі дитячі книжки. Сертифікат тут: bit.ly/3EKXeJP

Об'єднаємо зусилля і забезпечимо діток українськими книжками!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ