Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військові в Луцьку зворушливо привітали побратима із народженням доньки

Боєць 47-ої окремої інженерної бригади розповів, що вдячний побратимам і командиру за сюрприз і підтримку
фото Суспільне

Фото: Depositphotos

У Луцьку військові зустріли під час виписки з обласного перинатального центру дружину та новонароджену доньку захисника Дениса Щолокова.

Боєць 47-ої окремої інженерної бригади розповів, що вдячний побратимам і командиру за сюрприз і підтримку, пише Суспільне.

Зі слів дружини захисника Юлії, з Денисом вона познайомилися торік у грудні.

"Я знала, що він військовий, знала, що такий час і треба бути готовою до всього, ти не знаєш, що буде завтра, але любов переможе, любов врятує світ. Серцю не накажеш", — говорить дружина військового Юлія Кузьмич.

Денис Щолоков до лав ЗСУ приєднався добровольцем. Розповідає: до повномасштабної війни працював у міжнародній компанії. Зараз виконує бойові завдання із замінування та розмінування територій.

"Якихось інших варіантів, аніж піти служити, не бачив. Було дуже страшно, бо був початок війни, були незрозумілі процеси, які далі будуть відбуватися. Тим більше до війни я не був дотичний до військової служби", — говорить боєць.

За словами підполковника Віктора Шубця, командування бригади зробило усе можливе, аби військовому дати можливість приїхати на пологи.

"Це дуже важливо для нас, тому що молоді сім’ї, продовження роду. Він написав рапорт і з сьогоднішнього дня у відпустці. А ми сьогодні тут, щоб розділити свято з ним", — розповів підполковник 47-ої окремої інженерної бригади.

Пологи були партнерськими, розповіла завідувачка пологового відділення обласного перинатального центру Вікторія Костюк.

"Тато брав активну участь, підтримував дружину в цьому процесі і направду оті перші хвилини, перші крики дитини — це треба було бачити це безмежне щастя, коли тато побачив свою новонароджену дівчинку", — каже завідувачка пологового відділення.

За словами Вікторії Костюк, цього року в обласному перинатальному центрі народилося майже три тисячі немовлят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ