Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Військовослужбовці Вінницького гарнізону голосують у другому турі виборів

Голосування виборців у погонах проходить поза межами військових частин, на звичайних виборчих дільницях, - повідомляє прес-служба МОУ.
Військовослужбовці Вінницького гарнізону голосують у другому турі виборів

Для реалізації військовослужбовцями свого конституційного права — проголосувати у другому турі виборів Президента України командуванням військових частин гарнізону вжито усіх необхідних заходів.

— Жодних проблем із реалізацією виборчих прав немає й у військовослужбовців, які цього дня перебувають у нарядах чи чергуваннях, — зазначив заступник командира військової частини Повітряних Сил підполковник Андрій Швець.

Також, лля військовослужбовців та пенсіонерів Міністерства оборони, які знаходяться лікуванні та відновленні у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, створено належні умови для реалізації їхнього конституційного обов’язку

На звичайній виборчій дільниці, створеній на базі Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, що у Вінниці, сьогодні мають можливість проголосувати військовослужбовці, зокрема і учасники бойових дій, та пенсіонери Міноборони, які проходять лікування та реабілітацію у вінницькому госпіталі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ