Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військовим передали ще 482 дрони від громади Львова

Львівська мерія спільно з благодійниками та міським садочком закупили і передали українським захисникам 482 дрони. Це, зокрема, 472 дрони FPV та 10 дронів Mavic. Загальна сума закупленого – майже 12 млн грн.
Фото - ЛМР

Про це повідомляє пресслужба ЛМР. 

Так, 350 дронів FPV та 10 дронів Mavic 3/3Т передали Десантно-штурмовим військам та іншим військовим частинам. Їх закупили за кошти міського бюджету, загальна вартість – понад 7,6 млн грн.

Силам спеціальних операцій передали 50 денних (за кошти міста), 35 нічних та 20 дронів камікадзе (за кошти благодійників). Вартість цих дронів – 4,1 млн грн (1,4 млн грн з міського бюджету та 2,7 млн грн – кошти благодійників: БФ "Саппорт Юкрейн" та БФ "Міст").

Для 13-го окремого мотопіхотного батальйону місто закупило 10 дронів FPV на загальну суму 120 тис грн, а дитячий садок «Вільні» придбав 7 дронів FPV на суму 104 тис. грн.

Зауважимо, Львів постійно надає кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки ЗСУ, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Закупівлі відбуваються у межах ініціативи «Помста Лева».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ