Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Візит Януковича на Львівщину вкотре відклали на невизначений термін

Візит Януковича на Львівщину знову відклали на невизначений термін. Як повідомив „Гал-info” прес-секретар прем’єр-міністра України Денис Іванеску, принаймні на два наступних тижні у розпорядку глави уряду відвідин Львівської області нема.
Поряд з тим, як запевнив Денис Іванеску, Віктор Янукович все ж не відмовився від свого наміру відвідати нашу область і зараз дата його візиту уточнюється. Однак сказати, коли саме це буде — через місяць, півроку чи рік, — наразі ніхто не може.
Нагадаємо, про офіційний візит у Львівську область Віктор Янукович домовився з Петром Олійником під час зустрічі керівника нашої області з головою уряду, яка відбулася на початку листопада у Кабінеті Міністрів. Як повідомлялося тоді, цей візит мав от-от відбутися, однак попри те, що з часу домовленості минуло більше двох місяців, в голови Кабінету Міністрів наразі не знайшлося часу, щоб відвідати нашу область. Якщо ж глава уряду все таки приїде на Львівщину — це буде його другий візит до нашої області. Вперше Віктор Янукович відвідував Львівську область з офіційним візитом ще за часів свого першого прем’єрства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ