Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ВМС ЗСУ застерігає від шахрайств

У прес-службі ВМС ЗСУ застерігають людей обережно ставитись до повідомлень про збори коштів для українських моряків, які були незаконно затримані у Керченській протоці.

"Наразі в мережі Інтернет з’явилася велика кількість бажаючих допомогти сім’ям військовослужбовців ВМС ЗС України, незаконно захоплених РФ у Керченській протоці. Довіряти цим групам допомоги чи ні – це виключно ваша справа, але застерігаємо від можливих шахрайських дій, які вже, на жаль, мають місце", застерігають у ВМС.

Прес-служба ВМС ЗСУ інформує: "Вирішення проблемних питань усіх родин координується Адміністрацією Президента України та здійснюється централізовано, спільними зусиллями органів державної влади, Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗС України, Командування ВМС ЗС України та волонтерів і громадянського суспільства. Отже, на допомогу конкретним родинам збирати кошти немає сенсу, їх проблемні питання вже зібрані й вирішуються".

"Наша рекомендація – із зазначених питань контактувати з групою волонтерів, які безпосередньо спілкуються з родинами українських військових моряків і допомагають їм у вирішенні нагальних проблем", - повідомляють у прес-службі ВМС ЗСУ.

Зв’язок із зазначеною волонтерською групою пропонуємо тримати через цілодобову гарячу лінію Командування ВМС ЗС України – 068 814 1904.

Будьте уважними, переконуйтеся, що допомога надійшла до потрібного вам адресату. Вдячні за підтримку!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ