Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Внаслідок ДТП на Львівщині постраждали іноземці

18 січня о 18.00 в Кам’янка-Бузький РВ УМВСУ у Львівській області за телефоном надійшло повідомлення від чергової медсестри Кам’янка-Бузької ЦРЛ про те, що до них із тілесними ушкодженнями (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забійна рана чола) доставлений Б., 1951 р.н., житель Швейцарії, непрацюючий.
Працівниками правоохоронних сил встановлено, що 18 січня о 13.00 Б., керуючи автомобілем "Сітроен-ВХ 19", в одному із сіл Кам'янка-Бузького району на слизькій дорозі не впорався із керуванням та з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП Б., що перебуває на території України як турист, отримав вищезазначені тілесні ушкодження.
18 січня о 17.30 в одному із сіл Пустомитiвського району водій автомобіля "МАН" М., 1969 р.н., громадянин Республіки Білорусь, виконуючи обгін, скоїв зіткнення із автомобілем "ЗІЛ" під керуванням З., 1969 р.н., жителя м. Львова. В результаті дорожно-транспортної пригоди М., отримав тілесні ушкодження (забій м’яких ділянок голови) та після надання допомоги від госпіталізації відмовився. Про це повідомив ЦГЗ УМВС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ