Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

В.о. головного лікаря "ОХМАТДИТУ" написав заяву на звільнення

В.о. головного лікаря "ОХМАТДИТУ" написав заяву на звільнення. Про це сам Вальдемар Надіжко повідомив у Facebook.

"Я написав заяву про звільнення з посади в.о. головного лікаря "ОХМАТДИТУ". 

Для мене це і дуже важкий і водночас важливий крок, адже в цій лікарні за час своєї роботи я залишив частку себе. З часу мого призначення на цю посаду для багатьох "громадських активістів" кісткою в горлі була моя приналежність до акушерства і гінекології, на цьому базувались всі кляузи у всі можливі і не можливі інстанції. Допоки ця писанина стосувалась лише мене, я по філософському до цього відносився але коли ці писаки змінили тактику і почали поливати брудом та ініціювати службові перевірки щодо інших людей, яких я шаную та поважаю, я зрозумів, що вартує ставити крапку. Хворобливі амбіції окремої групки людей не вартують того. Якщо б ці кляузники спрямували свою енергію на конструктив а не на деструктив, наприклад написання грантів або якихось проектів то в лікарні вже могли б стояти золоті унітази. 

За 6 місяців перебування на цій посаді я побачив, що значна частина колективу лікарні це дійсно віддані своїй роботі люди які прагнуть розвитку та прогресу і я вдячний долі що мав можливість познайомитись та попрацювати з ними.

Це рішення обдумане та прийняте мною з позицій здорового глузду і на холодну голову. Неможливо плисти в човні який постійно розгойдують", - зазначено в повідомленні.

Я написав заяву про звільнення з посади в.о. головного лікаря "ОХМАТДИТУ". Для мене це і дуже важкий і водночас важливи...

Опубліковано Вальдемаром Надіжком 26 лютого 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ