Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водіїв у Львові просять не паркуватись біля сміттєвих контейнерів

Через припарковані авто сміттєвози не можуть під’їхати, щоб забрати сміття.
Фото: ЛМР

Як розповідають в управлінні з питань поводження з відходами, однією з гострих проблем, з якою стикаються практично кожного дня перевізники ТПВ, є паркування приватних машин біля сміттєвих контейнерних майданчиків.

Відтак оскільки паркування біля сміттєвих контейнерів заборонено Правилами дорожнього руху, на власників цих авто буде накладено адміністративне стягнення, або ж транспортний засіб евакуюють на спеціальний майданчик, кажуть в управлінні. 

«Власники авто  повинні розуміти, що припаркувавшись біля контейнерного майданчика, вони порушують Правила дорожнього руху, відповідно до яких зупинка і стоянка ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів заборонена.

Закликаємо власників транспортних засобів не паркувати свої авто біля контейнерних майданчиків, щоб забір ТПВ відбувався відповідно до затверджених графіків. У випадку порушення, на власника транспортного засобу буде накладено адміністративне стягнення, якщо ж власника не зафіксують, такий транспортний засіб буде евакуйовано на спеціальний майданчик.

Будьмо свідомими творімо культуру поводження з відходами разом, та не перешкоджаймо роботі комунальних служб», — наголошують в управлінні з питань поводження з відходами.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ