Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Водій автобуса зі Львова збив пішохідку і втік з місця події, жінка не вижила

На Львівщині поліцейські встановили особу водія автобуса, який вчинив смертельний наїзд на жінку та втік з місця ДТП. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 лютого близько 20.40 у селі Жирівка, Львівського району. Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на 52-річну місцеву мешканку, яка йшла проїзною частиною та втік з місця події.

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла.

До розшуку водія-втікача були задіяні оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що наїзд на жінку скоїв водій маршрутного автобуса «БАЗ» – 68-річний львів’янин. Транспортний засіб, яким було скоєно наїзд, вилучений на спецмайданчик.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, минулої доби на дорогах Львівщини трапилось 16 ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ