Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Воєнізована охорона Одеської залізниці отримала нові бронежилети та аптечки

АТ «Укрзалізниця» продовжує укомплектовувати працівників відомчої охорони сучасними засобами індивідуального захисту. Так, підрозділам Одеського та Знам’янського загонів воєнізованої охорони отримали сучасні бронежилети та медичне спорядження.

Про це повідомили на сайті Укрзалізниці.

Зокрема, підрозділам передано 25 бронежилетів 4 класу, а сім пожежних поїздів воєнізованої охорони отримали 13 спеціальних медичних аптечок, протиопікові засоби та засоби гігієни.

«Основний пріоритет — це ваше життя та здоров’я. І зараз докладається максимум зусиль, щоб зробити вашу службу легшою і найголовніше якомога безпечнішою», — зазначив директор регіональної філії «Одеська залізниця» Сергій Нікулін.

Аптечки та бронежилети були надані Укрзалізниці як благодійна допомога від партнерів.

Одеська залізниця має у своєму парку 7 пожежних поїздів. За час повномасштабної війни вони 13 разів залучалися до ліквідації пожеж, аварій і наслідків ворожих обстрілів.

Також працівники ВОХОР, які несуть службу на Придніпровській магістралі, отримали 50 бронежилетів та 1335 аптечних наборів. Сучасні засоби індивідуального захисту філії «Відомча воєнізована охорона» надали на доброчинних засадах партнери АТ «Укрзалізниця».  

Аптечки й бронежилети вже направлено в підрозділи, що дислокуються в найгарячіших точках Дніпропетровщини та Запорізького регіону. Тож стрільці ВОХОР почуватимуться безпечніше в умовах регулярних ворожих обстрілів інфраструктурних об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ