Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Володимир Бондаренко відкрив BookCrossing в Будинку Уряду

Як інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України, у День української писемності та мови Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко дав старт проекту «Давай мінятися» Книгообмін на Грушевського».

«Символічно, що в День української мови і писемності ми  започатковуємо такий флешмоб: обміняйся, читай, розвивайся в стінах Кабінету Міністрів», - зазначив Володимир Бондаренко і на власному прикладі продемонстрував початок BookCrossing, залишивши на полиці книгу Пітера Фердинанда Друкера «Ефективний керівник», натомість взяв почитати книгу щодо інновацій.

Державний секретар сподівається, що до цього флешмобу долучаться й інші органи влади, зокрема ті, в яких проходить пілотний проект по реформі державної служби: наприклад НАДС, Мін’юст, Мінрегіон тощо.

«Напевне, це є нова культура нової державної служби. У нас є багато ідей. Але нам цікаво чути й інших. Саме тому в нас також започаткована ініціатива «скринька ідей», до якої ми просимо долучатися наших колег з різних міністерств, інших органів влади і взагалі відвідувачів, які приходять в Будинок Уряду», - сказав Володимир Бондаренко.

Своєю чергою менеджер офісу реформ КМУ Олеся Огризко розповіла, що книгообмін на Грушевського - це частина всесвітнього руху bookcrossing. «Участь проста – приносиш свою книгу і береш з полиці щось для себе. Цим самим ми хочемо популяризувати читання книг, саморозвиток і відкриття довіри. Тому що фактично це проект і про довіру. Маленькими змінами ми хочемо впливати на загальну культуру державної служби», - підкреслила одна з ініціаторів книгообміну.

Довідково:

Правила проекту «Давай мінятися» Книгообмін на Грушевського»:

Принеси книгу, яку хочеш «відпустити», до пункту Книгообміну!

Наліпи спеціальний стікер, щоб усі знали, що книга «в грі» (стікери шукай біля книг)!

Залиши свою марковану книгу на полиці!

Бери нову, читай її, а потім повтори всі попередні дії знову!

І не забудь захопити фірмову закладку «Книгообмін»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ