Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Гірняк привітав залізничників з професійним святом

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк сьогодні, 31 жовтня, привітав працівників залізничного транспорту із прийдешнім професійним святом – Днем залізничника.

У вітальному слові Володимир Гірняк наголосив, що ПАТ «Українська залізниця» – це колосальна структура, в якій працює майже 300 тисяч працівників, у тому числі майже 30 тисяч – у Львівській філії.

«Переконаний, що ми і надалі спільними зусиллями будемо вирішувати існуючі проблеми вашої галузі, оскільки налагоджена конструктивна співпраця між обласною радою, облдержадміністрацією, іншими держустановами. Також ми сподіваємося на тісну співпрацю з Львівською філією ПАТ «Українська залізниця». Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу у вирішенні будь-яких питань», - зауважив заступник голови облради, звертаючись до залізничників.

Крім того, за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Дня залізничника Володимир Гірняк вручив найкращим працівникам галузі Подяки обласної ради.

Довідково:

День залізничника – професійне свято працівників залізничного транспорту. В Україні відзначається щорічно 4 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ