Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Кістіон: Укрзалізниця перебуває в процесі масштабної трансформації

Як проінформували 30 листопада у прес-службі Віце-прем’єр-міністра України, міжвідомча робоча група з проведення реформи корпоративного управління акціонерного товариства «Українська залізниця», яку очолює Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон, схвалила покроковий план продовження даної реформи.

За словами Володимира Кістіона, Укрзалізниця перебуває в процесі масштабної трансформації. Сформована незалежна Наглядова рада, затверджено Статут компанії, впроваджується реформа корпоративного управління відповідно до кращих світових практик управління державними підприємствами.

«В Укрзалізниці започатковується чіткий розподіл повноважень Наглядової ради й менеджменту компанії. Держава, як головний акціонер, делегує їм достатньо повноважень для ведення ефективної господарської діяльності та очікує високої відповідальності в процесі виконання поставлених завдань. Результатом реформи ми вбачаємо підвищення якості послуг, якими має бути задоволений як пересічний українець, так і бізнес», - коментує Віце-прем’єр-міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ