Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Лесик пропонує облаштувати зупинку поруч з Марсовим полем

Сьогодні, 14 грудня, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутат від фракції “Європейська Солідарність” Володимир Лесик запропонував організувати зупинку громадського транспорту поблизу Марсового поля у Львові.

Зазначимо, від початку повномасштабного вторгнення на Марсовому полі, щодня здійснюються заходи з поховань українських героїв. 

“Це місце яке вже стало сакральним, його відвідують  сотні людей: батьки, рідні, побратими. Батьки в більшості - люди старшого віку, побратими часто з інвалідністю, тому звертаюсь до міського голови організувати забезпечення зупинки громадського транспорту поблизу Марсового поля”, - зазначив Володимир Лесик. 

За словами Володимира Лесика найближчі до Марсового поля зупинки — Личаківський цвинтар, де потрібно підійматися догори та зупинка на вулиці Личаківській. Він додав, що у разі невідповідності до певних нормативів розміщення таких зупинок, це питання можна все одно вирішити. Зокрема, у Львові є зупинки, які знаходяться недалеко один від одного, до прикладу зупинка Площа ринок та вул. Руська.

Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував опрацювати це питання директору департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури  Олегу Забарилу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ