Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Снітинський не хоче оприлюднювати причин, які змусили його покинути Народну партію

Екс-голова ЛОО Української народної партії Володимир Снітинський вийшов з лав НП з багатьох об’єктивних та суб’єктивних причин, — пояснив «Гал-info» Володимир Снітинський. Проте оприлюднювати причини, які змусили його покинути партію, він не хоче.
«Я попрощався з Народною партією після 12-ти років роботи на посаді голови обласної організації. Причин було багато, зокрема, вони стосуються й сьогоднішньої ситуації в Україні та позиції Народної партії в останніх подіях. Проте виносити на широкий загал свої думки я не хочу, адже в осоновному вони мають суб’єктивний характер»,— зазначив Володимир Снітинський.
Як зазначив Володимир Снітинський, наразі він не збирається пов’язувати себе з якоюсь іншою політичною силою.
Нагадаємо, ректор Львівського державного аграрного університету у статусі безпартійного є 24-м номером у виборчому списку партії «Відродження» до Верховної Ради. За словами Снітинського, увійти у список «Відродження» до Верховної Ради йому запропонували члени виборчого штабу партії, колишні однопартійці Володимира Снітинського по Аграрній партії. 
Як зазначив Володимир Снітинський, він не єдиний, хто покинув Народну партію за останній час. «Багато людей  з різних причин прийняли таке ж рішення, як і я, але це лише їхня справа і називати цих осіб я не буду», —говорить Володимир Снітинський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ