Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Володимир Співаков із „Віртуозами Москви” вкотре підкоряє львівську публіку

Відомий російський маестро Володимир Співаков шукає Львів у Західній Європі і радіє можливості відкривати мистецтво львівських митців. Про це він сьогодні, 17 січня, повідомив на прес-конференції.
„У Львові я бував неодноразово і люблю сюди приїжджати. В молодості я був у журі на одному конкурсі, також тут грав на одній сцені з відомим диригентом Юрієм Башметом. Мені дуже приємно зустрічати частку Львова у Європі. На одній із закордонних виставок я побачив картину із підписом „Львівська галерея мистецтв”, для мене це було приємно, адже я міг її бачити і у Львові. Мене тішить те, що публіка з великим задоволенням приходить на концерти, незважаючи на те, що в Оперному театрі у нас виникають проблеми із акустикою”, – говорить художній керівник і диригент „Віртуозів Москви” Володимир Співаков.
Нагадаємо, що 16-17 січня у Львівському театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбуваються концерти Володимира Співакова у супроводі камерного симфонічного оркестру „Віртуози Москви”. У програмі концерту передбачені виступи славетних майстрів Володимира Співакова, Дениса Мацуєва, а також молодих талантів – львів’янки Олександри Годлевської до донеччанина Микити Власова. Сьогодні „Віртуози Москви” входять у число найкращих камерних оркестрів світу і незабаром святкуватимуть тридцятиріччя колективу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ